Zulu (2013)

Zulu (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Caryl Ferey (book), Julien Rappeneau
IMDB: 6.7
Regia: Jérôme Salle
Actori: Forest Whitaker, Orlando Bloom, Tanya van Graan


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Zulu

Acţiunea filmului Zulu are loc în Cape Town, într-o Africa de Sud trăind încă cu amintirea Apartheid-ului, acolo unde mahalale sărace se întâlnesc cu cartiere selecte. Doi poliţişti aflaţi în patrulare, Brian Epkeen (Orlando Bloom) şi Ali Sokhela (Forest Whitaker) sunt surprinşi în timpul unei anchete pline de suspans care îmbină elemente ale filmului politic cu investigaţia socială.

E un film pentru suflete tari; e un film care abuzeaza de scene violente dar care; din pacate; sunt pe deplin justificate. In ciuda eforturilor fantastice facute de cel care a fost Nelson Mandela in Africa de Sud ranile nu s-au cicatrizat complet; sangele varsat nu poate fi atat de usor uitat ca doar nu suntem in Romania acolo unde poporu’ uita de la mana pana la gura.

In “Catavencii” scria ca Forest Whitaker face aici un rol la fel de bun precum acela din “The last king of Scotland”. Afirmatia mi se pare un pic exagerata insa prestatia actorului de culoare e; totusi; una foarte solida. M-a surprins placut Orlando Bloom; aici departe de imaginea asumata de sex-simbol; foarte credibil in rolul politistului cu viata personala in stadiul de varza; un politist foarte periculos tocmai prin faptul ca are tot mai putine de pierdut…