Zoo (2017)

Tânărul Tom și prietenii săi se confruntă cu lupta pentru a salva elefantul “Buster” în timpul bombardamentelor germane de raid aerian din Belfast în 1941.

Acest film a fost pur și simplu grozav. Se bazează pe o poveste adevărată despre ceea ce sa întâmplat cu un grădina zoologică din Belfast în timpul bombardamentelor naziste. După cum vă puteți imagina animalele de grădină din grădina zoologică care au fost eliberate din cauza bombardamentelor ar putea reprezenta o amenințare gravă pentru oamenii din zonă. Din acest motiv, guvernul a decis să ia măsuri preventive de a pune jos animalele periculoase. Povestea se concentrează pe o misiune a unui băiețel pentru a salva un elefant de acea soartă. Dar nu o poate face singur.

La sfârșitul filmului a avut loc o rundă unanimă de aplauze. Dar, chiar mai mult a fost că, odată ce am plecat de la teatru, părea că toată lumea discuta părțile lor preferate. Mulți dintre copii au putut fi auziți cu entuziasm vorbind despre ceea ce ar fi făcut dacă ar fi fost în acea situație. Pentru mine, acesta este semnul distinctiv al unui film care într-adevăr este legat de audiența sa. Îmi pot vedea părinții și bunicii, de asemenea, bucurându-se de acest film, așadar aș recomanda-o pentru toate vârstele.


Regia: Colin McIvor
Actori: Toby Jones, Penelope Wilton, Art Parkinson
2017
Gen: Familie, Istorice, Razboi
IMDB: 7.8


Zoo (2017) Online