Zona verde – Green Zone (2010)

Zona verde – Green Zone (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Greengrass
Actori: Matt Damon, Jason Isaacs, Greg Kinnear
An: 2010
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<7LpieUEQU6M/Green.Zone." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Zona verde – Green Zone

Matt Damon și regizorul Paul Greengrass (The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, United 93) se reunesc din nou în ZONA VERDE. Un thriller a cărui acțiune e plasată în zilele de început al războiului din Irak. Când domnea haosul și nu puteai avea încredere în nimeni, iar orice decizie risca să declanșeze urmări de neimaginat.

În timpul ocupației americane din Bagdadul anului 2003, subofițerul Roy Miller (Damon) a fost detașat împreună cu echipa sa de investigatori militari. Pentru a găsi arme de distrugere în masă despre care se credea că ar fi depozitate undeva în deșertul Irakian. Însă, în loc să dea peste arme chimice letale, soldații descoperă o operațiune de mușamalizare extrem de elaborată care le va da misiunea complet peste cap.

Intrat într-o rețea de agenți operativi cu interese diferite, Miller trebuie să vâneze răspunsuri printre dovezi înșelătoare și secrete bine ascunse pe pământ ostil care ori vor absolvi de orice vină un regim pătat, ori vor declanșa un război într-o regiune instabilă. Într-un moment al istoriei exploziv și în acel loc periculos, Miller va descoperi că cea mai eficientă armă dintre toate este…adevărul.

Auzi la ala, Matt Damon, actor de mana a 2-a… hahahaha. Inseamna ca nu ai vizionat trilogia Bourne, Good Will Hunting,… Ce oameni inculturisti. Cat despre film, am vizionat prezentarea in emisiunea “Pe platourile de filmare”, dar pana nu’l vad nu ma pronunt, dar oricum, matt damon nu este un actor de mana a 2-a cum pretinde cocalaru’ de mai sus.


Trailer Zona verde – Green Zone