Zona de conflict – The War Zone (1999)


Tanarul Tom, de 15 ani, din filmul Zona de conflict – The War Zone online subtitrat, se lupta cu greutatile adolescentei in timp ce familia lui de clasa mijlocie, aparent normala, se muta in Devonshire. Tom se simte singur si se plictiseste, desi sora lui mai mare si-a facut repede prieteni si mama lui e insarcinata cu al treilea copil. Dar viata “normala” a lui Tom este zdruncinata din temelii cand este, din intamplare, martor la o groaznica scena de incest care ii va sfasia curand familia.

Filmul Dogan din Danemarca din 1998 “The Celebration” (Festen) este un alt film de droguri dure, o drama intensa despre eforturile familiale si incest. Filmul danez arata intensitatea prin dialoguri si reactii de caracter. Filmul lui Tim Roth Zona de conflict – The War Zone online subtitrat se opreste la urmarire si arata groaza actului real. Tim nu se incadreaza in jurul subiectului. El ia subiectul drept si il abordeaza in mod direct si agita privitorii. Sunt emotii brute – nimic sentimental.


Regia: Tim Roth
Actori: Ray Winstone, Kate Ashfield, Annabelle Apsion
An: 1999
Gen: Drama
IMDB: 7.4


The War Zone (1999) Online Subtitrat


Zona de conflict - The War Zone (1999)
Zona de conflict - The War Zone (1999) Online Subtitrat in Romana

Tanarul Tom, de 15 ani, din filmul Zona de conflict - The War Zone online subtitrat, se lupta cu greutatile adolescentei in timp ce familia lui de clasa mi

Notă film - PortalulTauTV.net:
5