Zombieworld (2015)

Zombieworld (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jesse Baget, Adrián Cardona
Actori: Bill Oberst Jr., Kevin Allen-Bicknell, José María Angorrilla
Anul: 2015
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 3.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Zombieworld

Ca să fiu sincer, văzând fotografia de pe copertă, alături de numele, m-am simțit ca și în cazul în care acest lucru se întâmplă să fie niște buget redus. Film singular. Dar nu, spre surprinderea mea .. “Zombieworld” s-au dovedit a fi o distracție, zombie glorios câștigător florilegiu! Desigur, acest film, cu toate acestea au avut o mulțime de defecte, faptul fiind acest film fiind pus cap la cap de pantaloni scurți Dreadcentral introduse.

A avut un oarecare activitate, care a fost de fapt considerabil, nu în măsura în care. Sau în aspecte care să respecte credibil, deși; dar într-un mod pus cap la cap și a câștigat. Desigur, acest film a avut mai multe defecte atunci când a ajuns la gravitate. Care acest film nu este menit să fie, în cazul în care oricare dintre voi nu ați dat seama deja. În cele din urmă, însă, această antologie de groază film de a fost ceea ce a fost. A pus cap la cap de scurtmetraje din care au fost împrăștiate de la mai mulți directori într-un film. Fiecare dintre ele care leagă cu comedia neagra, gore, iar unele situații șocante / dat vizual ne audiență.

Am găsit executarea acestui film să fie distractiv și interesant. Filmul a decis să facă audiența râd cu o veste constantă înființat. O ancoră de știri ar acționa în mod constant oribil în mod intenționat. Doar pentru a oferi publicului un râs, care a fost de fapt destul de amuzant. Filmul executat, de asemenea, “alerte programate” din care comerciale – cum ar fi pauze care arată zombie uciderea tutoriale, demonstrând arunca înapoi de groază la ea e cea mai bună.


Trailer Zombieworld