Zombies (2018)

În filmul online Zombies (2018), Seabrook este orașul perfect, cu cartiere perfecte, rezidenți perfecți și un record perfect în competițiile de majorete de liceu. Dar toată această uniformitate este amenințată atunci când elevii din Zombietown vecini se integrează in Seabrook High School.

În timp ce majoritatea oamenilor se zvârlesc la ideea conviețuirii cu zombi, Addison (Meg Donnelly) simte o legătură imediată cu Zed (Milo Manheim), un optimist care speră că această schimbare va fi începutul egalității depline pentru semenii săi. Pe măsură ce relația dintre Addison și Zed evoluează, tensiuni au loc în acest oraș, iar oamenii trebuie să decidă unde se află loialitățile lor.

Faptul că există prea puține surprize în acest film nu eclipsează mesajele sale atrăgătoare despre toleranță și îmbrățișarea individualității. Este evident în primele minute din filmul Zombies (2018) exact unde se află povestea și, dacă ați văzut Descendants, veți observa evoluții similare ale personajului și complotului, pe măsură ce se desfășoară povestea despre o prietenie improbabilă și o vindecare socială pe o scala mai largă.

Zombies (2018) Film Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Alt titlu: Z-O-M-B-I-E-S
Regia: Paul Hoen
Actori: Milo Manheim, Meg Donnelly, Trevor Tordjman
An: 2018
Gen: Familie, Muzicale, Romantice
IMDB: 6.3


Zombies (2018) Online Subtitrat


Trailer