Zodiacul chinezesc – Chinese Zodiac (2012)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Zodiacul chinezesc – Chinese Zodiac online subtitrat il are ca protagonist pe Jackie Chan. El este “Asian Hawk” (Soimul Asiatic) si conduce o echipa de mercenari al carei obiectiv consta in recuperarea mai multor obiecte valoroase; furate din tara de catre diversi straini in cursul secolului XIX; printre care capetele de bronz a 12 animale din Zodiacul Chinezesc. Ajutat de catre un student chinez si de catre o parizianca, Hawk nu lasa nimic sa stea in calea lui sau a echipei sale.

Filmul se numeste Chinese Zodiac si este cel de-al 100-lea film din cariera actorului. Acum ceva vreme Jackie Chan a declarat ca este ultimul film de actiune in care mai apare. Dar in cadrul Conventiei ComicCon a confirmat zvonurile cum ca ar lucra la un nou proiect, care se pare ca va fi o comedie. Cine sa-l mai inteleaga? Chinese Zodiac este cel de-al treilea film din seria Armour of God. Iar Jackie Chan apare in ipostaza tripla- regizor, scenarist si evident actor. Ba pe deasupra mai este si producator.


Titlu original: Sap ji sang ciu
Regia: Jackie Chan
Actori: Jackie Chan, Qi Shu, Xingtong Yao
An: 2012
Gen: Actiune, Aventura
IMDB: 6.1


Chinese Zodiac (2012) Online Subtitrat


Trailer


Zodiacul chinezesc - Chinese Zodiac (2012)
Zodiacul chinezesc - Chinese Zodiac (2012) Online Subtitrat in Romana

Zodiacul chinezesc - Chinese Zodiac online subtitrat il are ca protagonist pe Jackie Chan. El este "Asian Hawk" (Soimul Asiatic) si conduce o echipa de mer

Notă film - PortalulTauTV.net:
5