Zodiac Signs of the Apocalypse (2014)

Zodiac Signs of the Apocalypse (2014) Film Online Subtitrat

Regia: David Hogan
Actori: Christopher Lloyd, Joel Gretsch, Reilly Dolman
Anul: 2014
Gen: Actiune, SF
Durata: 89 minute
IMDB: 3.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Am menționat de multe ori înainte ca eu sunt un mare fan al filmelor schlocky de presă SyFy Canal. Cele mai multe dintre ele dă-mi aceeași senzație am folosit pentru a obține ca un copil cand am vizionat filmele vechi Roger Corman stil sâmbăta după-amiază. Dar …, din păcate, nu orice film de SyFy este de aur. Uneori, sunt pur și simplu prea multe negative filmul nu poate depăși. Acesta este cazul cu filmul de azi, Zodiac Signs of the Apocalypse. În timp ce premisa este interesantă, filmul nu într-adevăr vine împreună, iar rezultatul este o Trek unentertaining în căscatul-ville.

Dacă nu sunteți familiarizați cu zodiile: SEMNE apocalipsei, aici este curtoazie complot sinopsis Anchor Bay Entertainment:

Atunci când o sculptură astrologie primitivă este descoperită în Peru, se declanseaza furtuni de meteori explozive din întreaga lume. Dar aceasta este doar începutul: furtuni cu fulgere, tsunami, gheizere lavă și gigant erupă la nivel global vârtejuri de apă, fiecare catastrofă corespunzând unui semn specific al zodiacului. Va o agenție guvernamentală misterioasă a ucide acum pentru a ascunde un secret șocant planetar, sau poate un grup de oameni de știință necinstiți rasă împotriva timpului și a carnagiu pentru a activa o veche civilizatie e masina de Armaghedonul?

Chiar am vrut să-i placă acest film pentru că eu sunt fascinat de arheologie, în special acele descoperiri care sunt misterioase și pun multe întrebări. Și dacă un regizor se poate combina descoperiri arheologice cu elemente de science fiction, fantasy, horror sau, atunci eu sunt cu siguranta la bord. Din păcate, nu am putut găsi suficient pentru ca despre acest film pentru a face plăcută.

Zodiac Signs of the Apocalypse este împușcat bine și pare destul de decent pentru cea mai mare parte dintr-un punct de vedere de producție. Care acționează este, de asemenea, destul de bine. Dar chiar și așa, povestea confuz și lipsa de coeziune în cadrul acesteia sunt ceea ce ucid acest film.