Ziua decisivă – Darkest Hour (2017)


La începutul celui de-al doilea război mondial din Ziua decisivă – Darkest Hour (2017), când capitularea Franței era iminentă, Marea Britanie are de luat o decizie care va schimba soarta acestui război. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou-numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill (Gary Oldman).

Acesta duce o luptă pe două fronturi – pe cel intern, trebuie să facă față mașinațiunilor rivalilor săi politici. Iar pe plan extern are de luat decizia de a duce negocieri de armistițiu cu Hitler, salvând, astfel, națiunea britanică de costul unui război, sau de a merge înainte cu războiul, deși acesta pare deja pierdut.

Regizat de Joe Wright, filmul Darkest Hour online subtitrat este povestea dramatică și impresionantă a celor patru săptămâni din 1940. In care curajul lui Churchill de a-și asuma poziția de lider adevărat a schimbat cursul istoriei lumii.


Regia: Joe Wright
Actori: Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.4


Darkest Hour (2017) Online Subtitrat


Ziua decisivă - Darkest Hour (2017)
Ziua decisivă - Darkest Hour (2017) Online Subtitrat in Romana

La începutul celui de-al doilea război mondial din Ziua decisivă - Darkest Hour (2017), când capitularea Franței era iminentă, Marea Britanie are de luat o

Notă film - PortalulTauTV.net:
5