Zi de naștere mortală 2 – Happy Death Day 2U (2019)

Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în Zi de naștere mortală 2 – Happy Death Day 2U online subtitrat. Continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar; față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.

Cu încasări de 25 de ori mai mari decât bugetul, slasher-ul Happy Death Day devenea în 2017 unul dintre cele mai rentabile filme ale deceniului. Întâmpinat şi el cu cronici (relativ) pozitive. Sequel-ul ne-o arată pe eroina Tree (Jessica Rothe) reintrând în bucla temporală din primul film. Care o obliga, în ziua aniversării, să-şi înfrunte în mod repetat ucigaşul, aflându-şi moartea în cele mai sângeroase moduri cu puţinţă.

Identitatea asasinului din filmul Zi de naștere mortală 2 şi faptului că apropiaţii eroinei sunt şi ei afectaţi de bucla temporală ridică miza continuării, dar sunt toate şansele ca aceasta să nu se bucure de un succes la fel de mare ca filmul original.

Zi de naștere mortală 2 - Happy Death Day 2U (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Christopher Landon
Actori: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu
An: 2019
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 6.3


Happy Death Day 2U (2019) Online Subtitrat


Trailer