Zborul spre casă – Fly Away Home (1996)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Pe cand avea numai 13 ani, Amy Alden (Anna Paquin) din filmul Zborul spre casă – Fly Away Home online subtitrat, si-a pierdut mama intr-un accident de masina. Iar din acel moment viata ei s-a schimbat total. Pentru a o face sa uite de intamplarea tragica prin care a fost nevoita sa treaca, Tom Alden, tatal micutei, o ia pe aceasta cu el in Canada. Fara sa-si dea seama ca, prin aceasta decizie, i-a ingreunat si mai mult viata fiicei sale.

Caci Amy se acomodeaza greu cu comportamentul excentric al lui Tom, pe care, de altfel, abia il cunoaste. Insa intr-o zi, Amy descopera intr-un cuib niste oua de gasca abandonate, pe care le ia acasa si le ingrijeste cu devotament. Spre marea ei surprindere, peste cateva zile, din oua ies puii si astfel Amy devine pe loc Mama Gasca, o persoana cu responsabilitati mari si… neobisnuite.

Caci o data cu apropierea iernii, fetita realizeaza ca o buna mama trebuie sa le arate puilor drumul spre tarile calde. Ajunsa intr-un moment crucial al carierei ei de parinte, Amy ii cere ajutorul lui Tom, care trebuie sa-si puna la bataie toata imaginatia sa de inventator excentric.

Zborul spre casă - Fly Away Home (1996) Online Subtitrat in Romana


Regia: Carroll Ballard
Actori: Jeff Daniels, Anna Paquin, Dana Delany
An: 1996
Gen: Aventura, Drama, Familie
IMDB: 6.8


Fly Away Home (1996) Online Subtitrat


Trailer Fly Away Home (1996)


PortalulTauTV.com
Zborul spre casă - Fly Away Home (1996) Online Subtitrat in Romana

Fly Away Home (1996)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4