Zborul – Flight (2012)

Zborul – Flight (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Zemeckis
Actori: Brian Geraghty, Nadine Velazquez, Kelly Reilly, Bruce Greenwood, Denzel Washington
Anul: 2012
Gen: Drama, Thriller
Durata: 138 minute
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Zborul – Flight

Denzel Washington intră în pielea lui Whip Whitaker, un pilot de avion înzestrat și respectat de către colegi și superiori. Pe care mass-media și nord-americanii de rând îl percep ca pe un erou național după ce reușește. Sa aducă la sol un aparat de zbor atât de serios avariat încât niciun alt aviator nu ar fi fost capabil să îl redreseze.

Salvând viețile a 98 de pasageri din cei 106 pe care îi transporta avionul deteriorat, Whip își câștigă admirația tuturor, spitalul în care este internat fiind înconjurat în fiecare zi de cohorte de jurnaliști care vor să îl intervieveze sau să obțină o fotografie cu el. În momentul în care compania aviatică solicită efectuarea unei anchete care să stabilească fără putință de tăgadă cauzele producerii accidentului, ies la iveală inclusiv lacunele din conduita profesională a pilotului Whitaker.

Divorțat și înstrăinat de familie; Whip s-a luptat multă vreme cu demonii alcoolului; iar dacă el nu ar fi consumat substanțe interzise în noaptea ce a precedat acel zbor fatidic; probabil că defecțiunile tehnice ale avionului ar fi fost descoperite și remediate în timp util. Fiindcă analizele medicale indică prezența alcoolului în sânge; Whip Whitaker se trezește transformat peste noapte dintr-un erou aclamat într-un om pe care toți se grăbesc să-l condamne și care are nevoie de avocat pentru a-și salva cariera și pentru a nu fi condamnat la închisoare pe viață.