Young Detective Dee Rise of the Sea Dragon (2013)

Young Detective Dee Rise of the Sea Dragon (2013) Online Subtitrat


Titlu original: Di Renjie Shen du long wang
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Chia-lu Chang, Kuo-fu Chen
IMDB: 6.5
Regia: Hark Tsui
Actori: Angelababy, Mark Chao, Kun Chen


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Young Detective Dee Rise of the Sea Dragon (2013)

De la regizorul legendar al acțiunii, Tsui Hark și creatorii de lovituri internaționale, detectivul Dee – Mystery Of The Flame Phantom, vine povestea captivantă a începuturilor lui Dee Renjie în forța de poliție imperială. Primul său caz, investigând rapoartele despre un monstru maritim care terorizează orașul, dezvăluie o conspirație sinistră a trădării și trădării, ducând la cele mai înalte zone ale familiei imperiale.

Detectivul Dee original, cu Andy Lau în rolul detectivului uber în China (dinastia Tang), a fost o afacere de ură pentru mine. Mi-a plăcut premisa de a viziona un detectiv de stil geniu Sherlock Holmes în China antică, incredibil de inteligent, adept la artele marțiale; avea toate ingredientele pentru un personaj strălucit.

Rezultatul; deși nu rău; sa simțit copleșitor și niciodată nu a suportat așteptările mele. Au fost foarte puține probleme de rezolvare a crimei super inteligente; crima în sine nu a fost atât de interesantă; iar rezultatul final a fost doar un alt film al lui Andy Lau.