Young Busty 9 (2011)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Young Busty 9 (2011) Film Erotic Online

Actori: Darina, G.G. Jane, Ivana Sugar, Petrushka, Jasmine Black
Gen: Erotice
Data productie: 11 mai 2011
Studio: My Sexy Kittens
Durata film: 2 ore 0 minute

Ivana Sugar in Young Busty 9 (2011)

Tiny (5’2 “), destul, și blondă zvelt Ivana Sugar sa născut pe 26 februarie 1992, în Ucraina. Cu ochi albastru a început privitorul în filme hardcore performante explicite la varsta de 18 ani, în 2010. Printre companiile notabile Ivana a apărut in caracteristici X-evaluat pentru Evil Angel, Sin Digital, Cherry Vision, New Sensations, Juicy Divertisment, și kick Ass Pictures. Mai mult decât atât, Sugar a lucrat, de asemenea, pentru diverse site-uri pentru adulți, care includ Twistys, Viv Thomas, și 21 Sextury.

Ivana Sugar sa născut în Ucraina, la 26 februarie 1992. Ea este 5’3 și 110 lbs cu o pereche foarte frumos de țâțe 32B. Ivana are părul blond lung și ochi albaștri adânci. Ea nu are nici un tatuaj sau piercing-uri de pe ea toate ofili natural al corpului. Ivana a filmat un echilibru uimitor de filme erotice online hardcore și solo lăstari, de asemenea. Ea a fost pe astfel de site-uri mari pentru adulți ca 21Sextury și DDF Prod prea. Asigurați-vă că luați ceva timp pentru a ajunge să cunoască Ivana Sugar prin galeriile noastre uimitoare ale ei.

Sexy babe ucraineană Ivana Sugar a fost una dintre cele mai fierbinti vedete europene porno in ultimii ani. Nu e de mirare că cele mai multe dintre site-urile europene de top au prezentat Ivana pe site-urile lor. Ivana este destul de minion, iar sânii ei rotunde naturale B de ceașcă se potrivesc doar corpul ei perfect. Avem tendința să ne place să vadă Ivana cel mai mult în scene de sex în grup, în cazul în care ea va fi în mod normal, punctul central al întregii scene. Ivana este atât de cald, încât ei solo glamour si masturbare galerii sunt super fierbinte la fel de bine.