You Me and Him (2018)

O femeie de carieră din You Me and Him (2018) se luptă pentru ideea ei despre familia perfectă. A fi o lesbiană nu o va opri, nici nu va fi de 40 de ani, dar atunci când prietena ei îndrăznea rămâne însărcinată după un stand beat de o noapte, ea poate avea o pauză de gândire. Că ea însăși este însărcinată poate face lucrurile mai complicate. Are 9 luni pentru a decide dacă o familie poate fi cu adevărat aglomerată.

Și David Tennant a fost blocat în filmarea noului film, Tu și Me și în Warwickshire vineri. Actorul scoțian, în vârstă de 45 de ani, a prezentat o barbă plină de culori, în timp ce el a intrat în scenă, alături de co-starul Lucy Punch. Următoarele scene au văzut pe actorii care se bucurau de un șir liniștit în jurul lacului, pe măsură ce se aflau în viziuni.

Filmul, care urmează să fie lansat în 2017, urmează unei femei de carieră care se luptă pentru o familie perfectă. Dar când prietena ei rămâne însărcinată după un stau de beție de o noapte in 2018 You Me and Him, are nouă luni să decidă dacă există un spațiu pentru ea în această familie neconvențională. Tennant joacă rolul lui Scott care este responsabil pentru sarcină.


Regia: Daisy Aitkens
Actori: David Tennant, Lucy Punch, Sarah Parish
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: n/a


You Me and Him (2018) Online