You Can’t Fight Christmas (2017)

Lesley Major din You Can’t Fight Christmas (2017) proiectează din nou tema anuală de Crăciun la hotelul Chesterton. Și ea promite să o facă mai mare și mai bună. Ora de Crăciun este una dintre cele mai mari remiză și bani pentru hotel. Dar când Millicent și Edmund trec peste cărți, ele determină că veniturile de Crăciun nu ajung la pierderile hotelului. Ei vor să înlăture Crăciunul, să rebrand hotelul și să aducă noi investitori. Când Lesley devine vânt de știri, ea este dezgustată.

Îi plăcea lui Edmund și credea că dorește să continue businessul de familie. Ea își va pierde cel mai mare client și un bărbat pe care-l adoră într-o altă femeie. Se va lupta să-l aducă înapoi? Este timpul ca Lesley să completeze cercul vieții și să delege pentru a face sărbătorile înapoi.

Acesta este un film amuzant care vă va da deja vu dacă ați văzut Miss Me Christmas. Două scene sunt repetate, dar excelente pentru dezvoltarea personajului. Acest film vă oferă o mulțime de personaje, cu un Millicent strident, o Belinda plimbare-sau-mor, și un dur Kevin. Acesta este unul bun pentru a înregistra și păstra DVR pentru mai târziu. De asemenea, veți dori prieteni precum Kevin și Belinda.


Regia: Kenny Young
Actori: Brely Evans, Andra Fuller, Persia White
An: 2017
Gen: Craciun, Comedie
IMDB: 4.9


You Can’t Fight Christmas (2017) Online Subtitrat