Yosemite (2015)

Yosemite (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Gabrielle Demeestere
Actori: James Franco, Everett Meckler, Alec Mansky
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 4.9
Durata: 80 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<78BdRXcGgQA/yos" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Yosemite (2015)

Review film Yosemite (2015)

Adaptat și extins de la două povestiri de James Franco – care e de top-facturat, dar apare numai în primul pic treilea – debut Gabrielle Demeestere lui, “Yosemite,” este o drama low-cheie a cărui modestie este propria sa recompensă. Ce reconfortant aici este insistența cu privire la vizualizarea evenimentelor prin prisma a trei băieți de clasa a cincea, pentru care evenimente aparent minore (o care se încadrează între prieteni, un animal pierdut, etc.) poate război de țesut mult mai mare decât probleme majore (divorțul părinților, o moarte de familie), care s-ar putea domina o narațiune mai convențională. După un an de fest călătorie, Monterey Media plănuiește o lansare de teatru din S.U.A. pe 8 ianuarie, cu VOD și DVD ca urmare la sfârșitul lunii februarie – programarea Savvy pentru un film în liniște impresionant, care s-ar obține probabil trecute cu vederea, pe fondul comunicatelor de flashier premii sezon.

Primele două părți narativ chaptered sunt extrase din povești Franco separate, care au apărut în cartea 2010, care a furnizat materialul sursă pentru Gia Coppola “Palo Alto” (2013); a treia parte, și țesutul conjunctiv între ele, sunt invenția lui Demeestere. În prima secțiune, Phil (Franco) ia fii tineri Chris (Everett Meckler) si Alex (Troy Tinnirello) la parcul național titular pentru un week-end, peste care planeaza un anumit tentativeness – probabil legat de sobrietatea hard-a câștigat tata menționează când Chris găsește medalionul AA. Atmosfera tensionată este sporită atunci când trio-ul se pierd pe o excursie pe jos, întoarcerea lor cu întârziere tulburat de descoperirea unui foc de tabara Trailside misterios cu un schelet de origine necunoscută în ea.

Cea de a doua secțiune mută atenția asupra lui Joe (Alec Mansky, de asemenea, facturat în unele materiale ca Alec Wasserman), unul dintre colegii lui Chris într-o suburbie Palo Alto. Părinții lui s-au divizat în urma tragediei; Joe se retrage în cărți de benzi desenate, găsind un teren comun acolo cu singuraticul mai vechi Henry (Henry Hopper), care se bucură de lectură cu voce tare și să se joace cu acțiune teme de benzi desenate “Knight Crimson” cu acest băiat mai puțin de jumătate din vârsta lui. E o ambivalență înfiorător la relația lor – este Henry un animal de pradă, sau pur și simplu un neadaptat singuratic? – Dar umple cu toate acestea, un decalaj emoțional lăsat de tatăl nou absent Joe.