Yesterday (2019)

Yesterday (2019) online subtitrat este o comedie rock-n-roll despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea vieții tale.

Jack Malik (Himesh Patel, din serialul BBC Eastenders) este un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James, din Mamma Mia! Here We Go Again). Dar, după ce e lovit de un autobuz în timpul unei bizare pene de curent care întunecă tot globul, Jack se trezește într-o lume în care Beatleșii nu au existat niciodată, și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața.

Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre vechea lui viață și cea din prezent începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.

Pe coloana sonoră vom regăsi cele mai îndrăgite hituri ale Beatleșilor în versiune modernă, și îi vom vedea pe Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon și Ed Sheeran.

Yesterday (2019) Online


Regia: Danny Boyle
Actori: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino
An: 2019
Gen: Comedie, Fantezie, Muzicale
IMDB: 7.0


Yesterday (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Yesterday (2019)

Când regizorul Trainspotting, Slumdog Millionaire și 127 Hours ia cârma unui drammet de concept înalt, în care nimeni nu a auzit vreodată despre cea mai mare trupă din toate timpurile, am avut mari așteptări că ar fi avut într-adevăr ceva special în ceea ce privește mâini. Se pare că au făcut-o pentru o bună parte a timpului oricum.

Cel mai recent film al lui Danny Boyle, Yesterday (2019) online subtitrat,  are momentele sale tipice de strălucire răcoritoare, dar filmul este în cele din urmă neuniform. Compilația secundară românească de dimineață exagerată de ziua de iarnă se prăbușește ca un deget mare. Acest lucru îi dă lui Dray lui Boyle sentimentul că a fost tinkered prea des atunci când ar fi trebuit doar să-l lase să fie.

Himesh Patel, cunoscut mai bine pentru serialul de televiziune britanic Damned, îl interpretează pe Jack Malik, care a luat drumul lung și înfipt al unui cântăreț / compozitor britanic care se luptă. El cântă în jurul unor diverse locuri ciudate, în speranța de a-și menține cariera muzicală de estompare.

Managerul său, Ellie (Lily James), obține o invitație de a participa la un festival de muzică locală. Evenimentul este un eșec, totuși, și el îl numește abandonat, în timp ce o întrerupere la nivel mondial îl face să fie lovit de un autobuz. Când este eliberat din spital, el descoperă că nimeni nu știe cine sunt The Beatles sau oricare dintre melodiile lor lovite și că le-a trecut ca a lui.

Yesterday (2019) Online Subtitrat

Într-o lume dornică de a produce remake-uri, spin-off-uri, rebooturi și “re-imaginări” uber-leneș, Ieri încearcă să răspundă chemării celor care caută cu disperare conținutul original. Există momente care vă surprinde, chiar capricios, mai ales până la sfârșitul filmului Yesterday (2019) online subtitrat, care vă stinge setea pentru ceva neobișnuit și diferit. Cu toate acestea, scenariul de dragoste de fapt și patru nunți și un scriitor funeral Richard Curtis ia șanse sigure și se întorc complot tipic la centrul filmului, care recurge la o poveste de dragoste ultra-generic care abia ajuta să evidențieze intențiile sale originale, care bate în jurul tufiș.

Sincer, scenariul Yesterday (2019) se simte ca o reținere din epoca Y2K, care încearcă apoi să se întoarcă într-o poveste romantică pentru o stea în creștere în James, care nu face parte din narațiunea originală sau era un rol minor. Filmul ar fi fost servit mai bine prin editarea în timp util sau ar fi oferit mai multă libertate pentru a explora pierderea globală a pop-culturii, dar se întoarce pe aceeași formulă de la Hollywood, fără să spună nimic original despre acest subiect. Rezultatul este un pachet neobișnuit de emoții, lăsând aprobarea experienței pe gard.

Asta ne dă apoi la inima chestiunii: s-au făcut într-adevăr creatorii de ieri pentru a crea ceva original, dacă conceptul de mare este împachetat cu tipicul de nerăbdare de la Hollywood? Aș spune că nu, dar acestea sunt vremurile în care trăim și au fost făcute compromisuri pentru filmul principal. De ce combinați un film cu momente originale originale care sunt, de asemenea, înmulțite cu o carte de redare pe care toată lumea o știe că este urmată pas cu pas?

În timp ce filmul lui Boyle Yesterday (2019) are o valoare de divertisment, se ajunge la o oportunitate risipită, a cărei licență artistică a fost compromisă de clișee sistematice ale lui Hollywood. Este un lucru rău pentru spectatorul ocazional? Poate nu, dar dacă studiourile continuă să încerce să forțeze piese de puzzle care nu funcționează împreună ca în Ieri, putem da vina pe cumpărătorul de bilete pentru că doresc francize tarif mai mult decât filme cu gândire creativă originală? Rebootarea sau reimaginarea, ceea ce este cu adevărat necesar este o reinventare.