Yes God Yes (2019)

Alice (Natalia Dyer) din filmul Yes God Yes (2019) online subtitrat este o fetiță de 16 ani, în 2001, care încerca să-și facă sensul vieții în timp ce urmeaza un liceu catolic. Neștiind de sexualitatea ei, Alice se teme să exploreze ce se întâmplă cu sentimentele ei, înfruntându-l pe părintele Murphy (Timothy Simons), care încearcă să păstreze un capac strâns asupra studenților săi în timp ce își croiesc drum în adolescență.

Alice se luptă cu zvonuri urâte începute de Wade (Parker Wierling), iar ea se ocupă cu o prietenă pe jumătate interesată, Laura (Francesca Reale), lăsând-o să exploreze sălbaticiile internetului. Simțind o șansă de a lua parte la ceva care îi implică pe semenii ei, Alice se înscrie în Kirkos, o retragere catolică condusă de părintele Murphy, care îi duce pe copii în pădure pentru a-i ajuta să lucreze la relațiile lor cu Iisus.

Alice din filmul Yes God Yes (2019) speră să își dea seama de o poziție socială mai mare și să înțeleagă misterele ce implică sex, doar pentru a ajunge să fie testată de program, realizând curând că este înconjurată de ipocriți.


Regia: Karen Maine
Actori: Christian Adam, Susan Blackwell, Alisha Boe
An: 2019
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.8


Yes God Yes (2019) Online Subtitrat


Trailer