X-Men Origins: Wolverine (2009)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seriaX-Men, are parte de propriul sau film X-Men Origins: Wolverine online subtitrat. Prequel al celebrei serii, filmul prezinta aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative inainte de-al intalni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine (sau Logan) porneste in cautarea propriului sau trecut si a originii uimitoarelor sale puteri.

Acest thriller cu actiune tensionanta X-Men Origins: Wolverine online subtitrat, abordeaza intr-un stil direct, taios, originile misterioase ale protagonistului, trecutul sau plin de violenta, dar si trecutul sau romantic precum si infricosatorul program Weapon X, care ii permite sa dea frau liber furiei sale primitive.

Pe parcursul actiunii, Wolverine intalneste noi mutanti legendari, precum Deadpool (Ryan Reynolds) si Gambit (Taylor Kitsch). In rolul principal a fost distribuit acelasi Hugh Jackman, superstarul care intra din nou in pielea personajului sau, interpretand rolul lui Wolverine intr-o maniera de exceptie. Pregatiti-va pentru acest nou capitol, mai profund, mai intunecat si mai specatculos ca niciodata, din saga X-Men!


Titlu Romania: X-Men de la Origini: Wolverine
Regia: Gavin Hood
Actori: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Ryan Reynolds
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.6


X-Men Origins: Wolverine (2009) Online Subtitrat


Trailer


X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men Origins: Wolverine (2009) Online Subtitrat in Romana

Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seriaX-Men, are parte de propriul sau film X-Men Origins: Wolverine online subtitrat. Prequel al cel

Notă film - PortalulTauTV.net:
5