X-Men (2000)

Cyclops, Jean Grey si Storm sunt copiii erei atomice in filmul X-Men online subtitrat, homo superior, veriga urmatoare in lantul evolutiv uman. Fiecare dintre ei s-a nascut cu o mutatie genetica unica, manifestata la pubertate prin niste puteri supranormale: Cyclops (James Marsden) poate emite din priviri un fascicul energetic capabil sa strapunga muntii; Jean Grey (Famke Janssen) este telekinetica si telepatica, iar Storm (Halle Berry) e capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii atmosferice.

Intr-o lume plina de ura si prejudecati, X-Men online subtitrat ei reprezinta niste ciudatenii ale naturii. Un fel de paria dispretuiti si temuti de cei care nu sunt capabili sa-i inteleaga si sa accepte diferenta. Printre acestia se numara senatorul american Robert Kelly (Bruce Davison), ale carui proiecte de lege sunt menite sa atentioneze asupra pericolului reprezentat de mutanti, care traiesc cu miile intr-o societate ignoranta.

Sub indrumarea profesorului Charles Xavier (Patrick Stewart), cel mai puternic telepat din lume din filmul X-Men online subtitrat; “mutantii” au invatat sa-si controleze si sa-si foloseasca puterile unice in interesul umanitatii si sa lupte impotriva unei societati care se teme de ei. Ei sunt porecliti generic “X-Men”.


Regia: Bryan Singer
Actori: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen
Anul: 2000
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 104 minute
IMDB: 7.4


X-Men (2000) Online Subtitrat


Trailer