X-Men 2 – X2 (2003)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

In aceasta continuare X-Men 2 – X2 online subtitrat a blockbusterului X-Men (2000) este reluata aventura mutantilor, care fac echipa in acest film cu noi colegi, Ice Man si Pyro pentru a lupta impotriva unei amenintari comune la adresa umanitatii si a mutantilor. Inamicul lor comun este William Stryker, si a sa mana dreapta Lady Deathstrike.

In acelasi timp Academia Mutantilor condusa de Profesorul X, este atacata de forte militare, iar vechiul coleg si inamic al Profesorului, Magneto evadeaza din inchisoarea de maxima securitate in care a fost lasat la sfarsitul primului film.

Am vrut sa dau 7 ,dar X2 este clar mult mai consistent, spectaculos si inteligent decat primul film caruia i-am dat 7. Filmul X-Men 2 – X2 online subtitrat are foarte multa actiune, o poveste solida, un scenariu binisor scris(surprinzator pentru un film cu si despre super-eroi). Acting foarte bun, niste personaje epice(inca odata remarc awesomeness-ul lui Cyclops, stilul scaunului si chelia lui Xavier; precum si epicozitatea din replicile lui Magneto). Nota 8. Printre cele mai bune filme cu super-eroi pe care le-am vazut.


Regia: Bryan Singer
Actori: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Halle Berry
Anul: 2003
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.5


X2 (2003) Online Subtitrat


Trailer


PortalulTauTV.com
X-Men 2 - X2 (2003) Online Subtitrat in Romana

X2 (2003)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5