Wyrmwood (2014)


După ce o cometă a fost distrusă deasupra Pământului in filmul Wyrmwood online subtitrat, o mare parte din populația planetei a fost afectată de o boală stranie care își transformă victimele în zombi. Puținii supraviețuitori descoperă repede că toate sursele de combustibil nu pot fi folosite din cauza ciumei. Prinși într-o sălbăticie plină de morți vii, fără să poată ajunge într-un loc mai sigur, supraviețuitorii nu prea au pentru ce să trăiască.

Unul dintre aceștia, familistul Barry, a pierdut totul, mai puțin pe sora sa Brooke. Însă tocmai în timpul dezastrului, Brooke a fost răpită de o bandă de golani paramilitari și dusă într-un laborator medical condus de un ‘doctor’ care face experimente groaznice pe supraviețuitorii bolii. În timp ce Brooke își plănuiește evadarea, Barry pleacă să o caute și face echipă cu Benny, un alt supraviețuitor. Cei doi se înarmează și se pregătesc să-și facă loc prin mulțimile de monștri mâncători de carne din Australia.

Wyrmwood (2014) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Wyrmwood: drumul mortilor
Gen: Actiune, Comedie, Groaza
IMDB: 6.2
Regia: Kiah Roache-Turner
Actori: Jay Gallagher, Bianca Bradey, Leon Burchill


Wyrmwood (2014) Online Subtitrat


Trailer Wyrmwood (2014)


Wyrmwood (2014)
Wyrmwood (2014) Online Subtitrat in Romana

După ce o cometă a fost distrusă deasupra Pământului in filmul Wyrmwood online subtitrat, o mare parte din populația planetei a fost afectată de o boală st

Notă film - PortalulTauTV.net:
4