Wu-Tang: An American Saga (2019)

Povestea grupului hip-hop Wu-Tang Clan, celebru în anii 1990, va fi spusă într-un serial Wu-Tang: An American Saga despre care RZA afirmă că speră să aibă ecou dincolo de comunitatea rap din America.

Wu-Tang: An American Saga” este dramatizarea perioadei de început a grupului ale cărui baze au fost puse la New York. RZA, membru fondator al Wu-Tang Clan, a declarat vineri la un eveniment al Television Critics Association: „Este o poveste americană. Dar tinerii din întreaga lume ştiu că vor rezona pentru că toată lumea încearcă să iasă din mocirlă”.

RZA este creator, scenarist şi producător executiv al serialului, producţie Hulu, care va fi lansat în septembrie. Descris ca un amestec de fapte şi ficţiune, RZA a afirmat că serialul va spune mai multe lucruri despre Wu-Tang Clan decât documentarele apărute până în prezent.

Fondat în 1992, în Staten Island din New York, grupul Wu-Tang Clan alcătuit din nouă membri a devenit rapid unul dintre cele mai influente trupe hip-hop. Albumul de debut, „Enter the Wu-Tang” este considerat unul dintre cele mai bune discuri rap din toate timpurile. Brian Grazer, producător premiat cu Oscar pentru „A Beautiful Mind”, a declarat că a fost fascinat de Wu-Tang Clan de la începuturile grupului.

Wu-Tang: An American Saga (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: RZA, Alex Tse
Actori: Tamiz U. Rezvi, Joseph Basile, Caleb Castille
An: 2019
Gen: Seriale Online, Biografie, Drama
IMDB: 8.4


Wu-Tang: An American Saga (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01.Can.It.Be.All.So.Simple

S01E02.Winter.Warz

S01E03.All.in.Together

S01E04.All.That.I.Got.Is.You

S01E05.Cold.World

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Trailer