Wrecker (2015)

Wrecker (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Micheal Bafaro
Actori: Anna Hutchison, Andrea Whitburn, Jennifer Koenig
An: 2015
Gen: Actiune, Groaza, Thriller
IMDB: 3.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<6AslSj8MZfM/Wrecker" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Wrecker

Două bune prietene pe nume Emily (Anne Hutchison) şi Leslie (Drea Whitburn) cutreieră autostrăzile cu maşina lor văzându-şi de treburile lor atunci când. După ce au luat-o pe o scurtătură spre destinaţia lor, ajung în spatele unui camion ce se deplasează cu viteză redusă. Şoferul le face semn să-l depăşească pe partea lui stângă.

Ceea ce aproape că le face să se ciocnească violent cu o maşină ce vine din sens opus. Asta le enervează la culme pe cele două fete şi după ce îl apostrofează pe şofer ele sunt atrase. Intr-un joc mortal de-a şoarecele şi pisica ce pare să dureze foarte mult timp.

Având în vedere cât de des șoferii hapless sunt hărțuiți de amenințându șoferi de camion pe drumurile națiunii noastre în filme. Este o minune oricine devine în mașina lor, la toate. Cel mai recent exemplu al genului din ce în ce obosit furie rutier este thriller-ul lui Micheal Bafaro. Că reciclează practic intriga unui film clasic 1971 de televiziune a lui Steven Spielberg duel și supele-l cu un Mustang roșu fierbinte. Si o pereche mai fierbinte de protagoniști de sex feminin. Din păcate, în ciuda tuturor acțiune de mare viteză Evacuatori rămâne fără gaz foarte devreme.

Cei mai buni prieteni Emily (Anne Hutchison) și Leslie (Drea Whitburn) sunt scule de pe autostrada minding propria afacere banală. Atunci când, după ce a luat o tăietură scurtă (niciodată o idee bună, așa cum oricine care a văzut aceste tipuri de filme pot atesta). Ei primesc blocat în spatele unui camion de remorcare se mișcă încet.