World of Tomorrow (2015)

World of Tomorrow (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Lumea de mâine
Regia: Don Hertzfeldt
Actori: Julia Pott, Winona Mae
Anul: 2015
Gen: Animatie, Comedie
Durata: 17 minute
IMDB: 8.2

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Introducerea mea Don Hertzfeldt nu a fost prea mult timp în urmă, deși am devenit obsedat de său animat scurt respins, care este drăcesc comică în fiecare fel. A făcut de o mulțime, cum ar fi în continuă creștere-în-popularitate Este o zi frumoasă de acum câțiva ani pentru a animarea recent deschiderea gag canapea pentru un episod din “The Simpsons”. Acum, el oferă ultima sa, o explorare aproape 17 minute existențial scurt de viață in filme online World of Tomorrow – Lumea de mâine, moarte și totul în între în lumea de mâine.

Cu elemente preluate din 2013 romanul său grafic “World of Tomorrow – Lumea de mâine (cât de mult eu nu sunt sigur), World of Maine spune povestea unei tinere fete menționată ca Emily Prime (voce de nepoata Hertzfeldt lui Winona Mae) ca ea este contactat de către o clonă a treia generație de ea (voce de Julia Pott) pe care o duce într-o călătorie într-un viitor plin de amintiri, tristete si o multime de comedie. Pentru a despacheta tot ceea ce explorează Hertzfeldt în limitele acestui scurt, s-ar fi prost Hardy într-un comentariu, dar este suficient să spunem că este încă un alt exemplu de modul în care regizorii noștri mai ambițioase continuă să exploreze viitorul într-un mod unic si fascinant.

Accentul principal din World of Tomorrow – Lumea de mâine, după cum am văzut, este o explorare a importanței amintirilor, un aspect al omenirii, care este adesea trecute cu vederea. În căutarea umanității pentru mai mult, mai mult, mai mult, și o speranță pentru nemurire, uităm să ne concentrăm asupra și se bucură de prezent și să ia bucuria de amintirile noastre. După cum Emily Prime este mai întâi confruntă cu sine viitorul ei, care descrie existența ei printr-un transfer de amintiri și procesul de clonare, Emily Prime răspunde, pur și simplu, “am luat prânzul de azi.” Este rudimentar în acest caz, inițial, dar este primul exemplu scurt de amintiri în fața a ceea ce pare a fi informații mult mai importante. Acest lucru conduce la exemple mult mai importante de modul în care amintirile noastre altora, și amintirile lor de noi in World of Tomorrow – Lumea de mâine, sunt modul singular în care noi toți rămân nemuritoare dincolo de existența noastră fizică.

Amestecarea, personajele tradiționale, desenate manual figura stick animate cu animație digitală, semnătura estetică Hertzfeldt este ferm intactă, susținută de continuă schimbare fundaluri și forme geometrice. Surprinderea doar în valoare de dialog, de atunci, în vârstă de patru ani, nepoata sa de o oră in filmul World of Tomorrow – Lumea de mâine, există un sentiment de nevinovăție amestecat împreună cu ideile nobile de-a lungul swirling narativ al filmului World of Tomorrow – Lumea de mâine. Și nu ar putea fi mai perfect sau prescient.

La fel ca și viitor Emily ghiduri Emily Prime prin ceea ce ea descrie ca pe viitor a lui “Outernet” importanța tehnică abracadabrante ea continuă să descrie este pierdut pe tânărul copil. Sunt “World of Tomorrow – Lumea de mâine” și “analiza cauzele” ale cum-uri viitorului chiar important în acest caz? Este destul de clar răspunsul este “nu”, deoarece nu există nici un exemplu mai pregnant decât momentul în care Emily Prime prattles off un pic de păsărească incoerent la care viitor Emily răspunde: “N-am idee despre ce vorbești.” Din această punct de pe schimburi de film, împingând aspectele tehnice lipsite de importanță la o parte, concentrându-se mai mult pe experiența umană și amintiri comune. Este nevoie de inocenta unui copil pentru a ne ajuta să realizăm, în acest caz, ceea ce este important ca un adult poate fi mai predispus să se scufunde mai adânc în labirintul tehnice din World of Tomorrow – Lumea de mâine, dorind să știe mai multe despre ceea ce este, în cele din urmă, nu atât de important.