Workin’ Moms (2017)

Cea mai recenta achizitie tactica a lui Netflix este sitcomul canadian Workin’ Moms online subtitrat, creat, regizat, scris de Catherine Reitman, fiica regizorului de la Hollywood, a lui Ivan Reitman. Primul sezon debuteaza in teritoriile din afara Canadei native a show-ului, unde se bucura de o a treia popularitate fara precedent. Si va atrage o audienta, probabil de mame. Desi probabil va deranja pe cei care gasesc personajele cu problemele lor relativ minuscule.

Primul sezon de 13 episoade se stabileste repede ca un fel de show-up inconfundabil, despre mame si maternitate, ce merita un semn de admiratie. Workin’ Moms este o reminiscenta vaga de sitcom-urile ABC, care se refera si la anxietatea parintilor, dar cu un accent feminin mai putin specific.


Regia: Catherine Reitman
Actori: Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.6


Workin’ Moms SEZONUL 5 Online Subtitrat:

S05E01

S05E02


Trailer


Online Subtitrat
Workin' Moms (2017) Online Subtitrat in Romana

Cea mai recenta achizitie tactica a lui Netflix este sitcomul canadian Workin' Moms online subtitrat, creat, regizat, scris de Catherine Reitman, fiica regizorului de la Hollywood, a lui Ivan Reitman. Primul sezon debuteaza in teritoriile din afara Canadei native a show-ului, unde se bucura de o a treia popularitate fara precedent. Si va atrage o audienta, probabil de mame. Desi probabil va deranja pe cei care gasesc personajele cu problemele lor relativ minuscule.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4