Woody Woodpecker (2017)

Woody Woodpecker (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alex Zamm
Actori: Timothy Omundson, Thaila Ayala, Eric Bauza
2017
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 4.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Woody Woodpecker

Woody Woodpecker, ciocănitoarea hiperactivă cu râsul ei inconfundabil, amuzant și zgomotos, se întoarce într-o comedie plină de aventuri și adrenalină. Woody trebuie să-și protejeze casa din pădure de Lance Walters. Un avocat care începe să-și construiască conacul de vis împreună cu fiul său, Tommy și logodnica sa, Vanessa. Cu toate acestea, pentru a construi casa, ei descoperă că trebuie să taie un copac în care trăiește Woody, o ciocănitoare împotriva căreia vor începe un război care să decidă cine va triumfa și va lua locul.

Ca situația să fie și mai dificilă, Woody trebuie să evite capcanele pentru urși puse de doi braconieri. Cu o serie de farse nebunești menite să le saboteze planurile, Woody dovedește că nu se va opri de la nimic pentru a-și apăra teritoriul și casa. Oare cine va câștiga competiția?

Păsările hiperactive cu capul roșu intră într-un război cu gazon, cu un avocat oraș mare care dorește să-i rupă casa într-un efort de a construi o casă care să se răstoarne. Trailerul pentru Woody Woody a fost atât de rău încât nu puteam să termin chiar. Si același lucru este valabil și pentru film. Doar de la scena de deschidere am stiut ca acest film va fi sfarsitul meu este literalmente o gluma de ciocolata. Care se simte ca si cum a fost facuta in 2002 si crede-ma ca cgi arata asa. Woody arată și sună îngrozitor și în ceea ce privește restul Castru-lor teribil. De asemenea, și vă rog, dacă vă place copiii nu-i face să urmărească această urâciune mai bine le arăta desen animat de la începutul 00. Care a fost plăcut în multe aspecte decât a fost.