Woodshock (2017)

O tânără bântuită se lupta din cauza unei pierderi profunde, sfâșiată între starea emoțională și efectele modificate ale realității din cauza unui medicament puternic. Film facut de directorii Kate și Laura Mulleavy, ale căror nume s-ar putea să fii mai familiarizat cu surorile din spatele articolelor de îmbrăcăminte și de modă, Rodarte.

Nu sunt singurii designeri care fac saltul să filmeze: Tom Ford a făcut saltul spre facut filme, cu succes, cu filme precum A Single Man si Nocturnal Animals. În ceea ce privește efortul catre filmul Woodshock online subtitrat, sunt mai puțin convins. În unele părți, este absolut uimitor să te uiți și cu siguranță regizorii au un ochi pentru ce lenjerie vor evidentia in film, spre exemplu evidentiera sfarcurilor actritei din film, Kirsten Dunst. Dar nu este suficient ca acest film sa aiba succes.

Povestea din Woodshock online subtitrat este la fel de variată și eterică ca și colecția de primăvară a lui Rodarte din 2018. Woodshock are un impact vizual ridicat, dar complotul, este mai degrabă o serie de impresii. În timp ce cred că Kate și Laura Mulleavy au impresionat cu stilul lor, scenariul lor are nevoie de mai multă muncă. E greu de urmărit cu adevărat ce se întâmplă in film. Sunt o persoană răbdătoare pentru filme de acest gen; dar ele trebuie să aibă un impact real cu povestea ei. Acest film, din păcate, nu face asta și a fost o experiență frustrantă. Cu siguranta nu merita timpul si efortul.


Regia: Kate Mulleavy, Laura Mulleavy
Actori: Kirsten Dunst, Steph DuVall, Joe Cole, Pilou Asbæk
An: 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.3


Woodshock (2017) Online Subtitrat