Women of Troy (2020)

Acest documentar Women of Troy online subtitrat explorează cariera transcendentală a echipei feminine de baschet condusă de Cheryl Miller și care a reprezentat Universitatea Californiei de Sud din anii 1980, și impactul avut de echipă asupra baschetului feminin. Femeile din Troia au ajuns la universitate când a apărut pentru prima dată influența titlului IX asupra sportivelor. Capacitatea lor de a depăși obstacolele pe teren și în afara lui le-a propulsat în atenția națională.

Fetele au câștigat două titluri naționale și au devenit prima echipă feminină a unei universități invitată să-l cunoască pe Ronald Reagan la Casa Albă. Documentarul prezintă interviuri cu membrele echipei Cheryl Miller, Cynthia Cooper, Paula, Pam McGee, Juliette Robinson, Rhonda Windham și cu antrenoarea echipei USC, Linda Sharp.

De asemenea, prezintă confruntarea echipei USC cu echipa Louisiana Tech de la campionatul național din 1983 și modul în care acest moment important din istoria sportului le-a influențat viețile, dar a avut un impact semnificativ și asupra viitoarelor generații.

Women of Troy (2020) Documentar Online Subtitrat in Romana


Regia: Alison Ellwood
An: Filme Online 2020
Gen: Documentare
IMDB: 6.8


Women of Troy (2020) Online Subtitrat


Trailer