Wolf Creek (2016)

Wolf Creek (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Lucy Fry, John Jarratt, Dustin Clare
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Wolf Creek SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

Wolf Creek SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:


Sinopsis Wolf Creek

Eve Thorogood (Lucy Fry), o turistă americană în vârstă de 19 ani, este vizată de dementul criminal în serie Mick Taylor (John Jarratt). Ea supraviețuiește atacului său și pornește într-o misiune de răzbunare…

La 3 ani după sequel-ul Wolf Creek 2, recenzat aici, 10 după lansarea Wolf Creek, regizorul Greg McLean. Si actorul John Jarratt revin intr-o miniserie de 6 episoade care ni-l readuce în atenție pe Mick Taylor. Cu lansare programată la mijlocul anului.

Show-ul a început fantastic, am fost aruncat direct în acțiune, întâlnirea predecesor Lucy Fry, ilustrând personajul principal. Al cărui familie este ucis cu brutalitate, care în cele din urmă îi trimite într-o călătorie de răzbunare pentru a ucide Mick Taylor. Suspansul a fost mare pentru primele 3 episoade, construind încet. Până când am ajuns să vedem confruntarea finală, predictibilitatea a fost bine, a fost distractiv, astfel încât este ceea ce ma tinut captivat.

Dar, după al 3-lea episod spectacolul a luat o întorsătură în rău, din ceea ce a fost un spectacol 7/10 mers direct în jos la un spectacol 3/10. Mai ales din cauza scenelor de umplutură care au făcut absolut nici un sens și ar putea la fel de bine nu au fost pus acolo. Portretizarea “australian Outback” este prezentat ca ceva dintr-un film Mad Max, ca a fost un post apocaliptic părăsite … dar într-adevăr a fost menit să fie 2015.

Fără sens părți ale poveștii au început să se adune în sus și a început pentru a face spectacol foarte incredibil de mare și frustrant. Toate leziunile pe care personajul principal a suferit părea să fi dispărut la scurt timp după ore. Atunci când orice persoană normală ar fi pur și simplu a murit de la ei.