Witchcraft 15 Blood Rose (2016)

Witchcraft 15 Blood Rose (2016) Film Online Subtitrat


Regia: David Palmieri
Actori: Molly Dougherty, Noël VanBrocklin, Berna Roberts
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 3.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Witchcraft 15 Blood Rose

După evenimentele din filmul precedent, Rose (Molly Dougherty) sa înțeles cu ea având puteri speciale. Destul de curând, Sharon (Noel VanBrocklin) folosește puterile lui Rose pentru propriile nevoi mortale.

Directorul David Palmieri revine pentru această cincisprezecea (!!!!) intrare în seria incredibil de lungă. Acest film se preia exact acolo unde cel anterior a rămas, așa că într-adevăr se simte ca și cum ați urmări un film extrem de lung și mai ales când îi urmăriți în spate, așa cum am făcut-o. Cu toate acestea, toate lucrurile “rele” care au fost în parte de paisprezece (la fel ca și restul seriei) sunt la îndemână aici, dar în același timp am găsit-o ca fiind puțin mai distractivă.

După cum v-ați aștepta, mergeți în așteptarea unui fel de artă înaltă nu este cel mai bun lucru de făcut. Filmul este aproape la fel ca restul, deoarece există un complot care se ocupă de vrăjitoare și există și nuditate, sex și violență aruncate în același timp. Ceea ce face acest film un pic mai bun decât intrarea anterioară este faptul că există un pic mai mult sleaze merge în acest moment.

Există mult mai multă nuditate, o scenă lesbiană și acest lucru vă ajută cu siguranță să vă mențineți timpul de funcționare în mișcare. De asemenea, acord directorului o mulțime de credit pentru a face acest film să se potrivească bine cu înregistrările anterioare. De fapt, aceasta arată și se simte ca și filmele anterioare și am apreciat acest lucru.