Wisdom of the Crowd (2017)

Wisdom of the Crowd (2017) Serial Online Subtitrat


Actori: Ramses Jimenez, Abigail F. Cowen, Blake Lee
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Wisdom of the Crowd SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Wisdom of the Crowd

“Înțelepciunea mulțimii” îl ia pe spectator pe o plimbare explorând cea mai importantă problemă a societății din epoca noastră; Confidențialitate vs. securitate în era digitală. America este una dintre cele mai multe, dacă nu cele mai voyeuriste, societăți din istoria lumii, ne place să ne uităm la alții. Acest lucru este evident de 19 anotimpuri, care se desfasoara acum in 20 de sezoane ale emisiunii CBS, “Big Brother”, precum si numeroase alte filme si emisiuni care abordeaza problema.

Acestea fiind spuse, există puține luxurițe societale care sunt ținute mai sacre decât cea a vieții private în Statele Unite. Înțelepciunea, aduce în mod unic această întrebare în prim-planul dialogului și dezbaterilor americane. Spectacolul abordează întrebarea: “cât de rău este tolerabil dacă în cele din urmă este mai bine?”

Intelepciune, urmeaza personajul principal Jeffrey Tanner (Jeremy Piven) cu privire la misiunea sa de a aduce criminalul fiicei sale in fata justitiei, folosind o interfata bazata pe multimea pe care a creat-o.

Premisa de bază îmi trimite frisoanele în coloana vertebrală, deoarece îmi amintesc șocul Reddit provocat de mulțimea care a urmat după bombardamentele din Marathon din Boston în 2013, în care o fotografie a unui om nevinovat a fost postată pe un forum Reddit.

Forumul deschis pe care îl oferă Reddit a făcut ca situația să scape rapid de sub control. Procesul a fost deschis și închis câteva minute mai târziu, cu un vot unanim vinovat. Spectacolul are o privire interesantă atât asupra sistemului de justiție penală, cât și asupra nevoii societății noastre de “modernism” și a impactului pe care tehnologia îl poate avea și pe ambele.