Wind River (2017)

Actiunea din filmul Wind River online subtitrat se petrece in rezervatia nativ-americana din Wyoming si are la baza misterul mortii unei tinere de 18 ani. Taylor Sheridan, scenaristul ce a stat la baza “Hell or High Water” si “Sicario” aduce pe marile ecrane un thriller special ce ii are in distributie pe Jeremy Renner si Elizabeth Olsen.

Filmul Wind River mi-a adus din cand in cand un sentiment de “No Country for Old Men” si “Winter’s Bone” cu o scanteie de “Hell or High Water“. Jeremy Renner demonstreaza inca odata ca este printre cei mai buni actori ce lucreaza astazi, de data aceasta portretizand un vanator pe nume Cory Lambert. In descifrarea misterului mortii fetei ii se alatura un agent FBI, Jane Banner (Elizabeth Olsen).

Crima, ne este prezentata in flashback si nu este un foarte mare mister – Wind River este mai mult despre conflictul dintre culturi. Filmul incepe cu propozitia “inspired by true events” prin care Sheridan a vrut sa arate ca exista foarte multe femei violate in rezervatiile de genul si asta a fost principalul motiv pentru care a tinut sa faca acest film.

Wind River (2017) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Taylor Sheridan
Actori: elsey Asbille, Jeremy Renner, Julia Jones
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.7


Wind River (2017) Online Subtitrat


Trailer