Williams (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Williams (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Morgan Matthews
Actori: Emily Bevan, Jenny Funnell
An: 2017
Gen: Documentare, Biografie, Sport
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Williams

În spatele fiecărui om există o femeie mare; Și uneori există și un altul înaintea lui: doc despre Williams dezvăluie că ambițiile profesiei și viața de familie pot să se completeze ușor – în cinematografe

Cliseul care, în spatele fiecărui om mare, pune o femeie mare, pur și simplu, nu ar putea fi mai aplicabil decât cazul lui Frank, o pictogramă de Formula 1 a rezilienței. Legat de un scaun cu rotile după un accident de mașină din 1986, el continuă să privească fiecare rasă ca și cum ar fi fost prima lui. Două femei i-au îngrijit și l-au hrănit spre mărime; Fiica și soția lui. Și una dintre aceste femei fusese acum înainte.

Punctul de bază al principalei sale principii de echipă de echipă Williams Mercedes – o poziție pe care niciodată o femeie nu a ținut-o în sport. Claire poartă moștenirea tatălui său.

Determinată și condusă ca tatăl ei, ea este simbolul unei femei moderne puternice. Soția lui, povestea lui Ginny este plasată în trecut. Iar absența ei modernă aruncă o umbra lungă asupra lui Frank și Claire. Scriindu-și povestea în 1991 într-un mod diferit de viață, memoriul ei acționează ca un cvasi-scenarist al documentarului lui Morgan Matthews.

Explorând prezența sa continuă în sport și importanța femeilor în familie. Williams nu se ascunde de confruntarea cu pierderea, jertfa și sfidarea descoperită în această familie.