Will & Grace (1998)

Serialul Will & Grace online subtitrat prezinta ispravile a doi buni prieteni: Grace – un designer de interior sexy si inteligent si Will -un avocat foarte apreciat. Amandoi sunt in cautarea iubirii si sunt facuti unul pentru celalalt, potrivindu-se din toate punctele de vedere cu exceptia unui singur lucru. Grace este heterosexuala iar Will este gay. Ea este logodita cu un adevarat derbedeu iar cand relatia lor se destrama se muta cu Will. Vietile lor se complica si mai mult din cauza prietenilor lor mai nebunatici: Karen – secretara lui Grace si Jack – prietenul homosexual a lui Will.

Will & Grace online subtitrat este un serial grozav si va continua sa fie chiar si dupa ce tema gay isi pierde noutatea. Scenariul este de obicei grozav, uneori exceptional, episodul flashback pe ora a fost cel mai bun lucru pe care l-am vazut in primele sezoane. Eric McCormack este subtil si nuantat ca Will, Megan Mullally bizara si ascutita ca Karen, dar imi rezerva cea mai inalta lauda pentru Debra Messing si Sean Hayes. Hayes Jack este energic fara sfarsit, intorcandu-se mereu in scena si urmarind performanta lui Hayes este ca si cum ai urmari un solo de chitara de la Van Halen.


Titlu Romania: Will si Grace
Regia: David Kohan, Max Mutchnick
Actori: Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally
An: 1998
Gen: Seriale Online, Comedie, Romantice
IMDB: 7.2


Will & Grace SEZONUL 11 Online Subtitrat:

S11E01

S11E02

S11E03

S11E04

s11e05

S11E06

S11E07

S11E08

S11E09

s11e10

S11E11

S11E12

S11E13

S11E14

S11E15

S11E16

S11E17

S11E18


Trailer


Online Subtitrat

Serialul Will & Grace online subtitrat prezinta ispravile a doi buni prieteni: Grace - un designer de interior sexy si inteligent si Will -un avocat foarte apreciat. Amandoi sunt in cautarea iubirii si sunt facuti unul pentru celalalt, potrivindu-se din toate punctele de vedere cu exceptia unui singur lucru. Grace este heterosexuala iar Will este gay. Ea este logodita cu un adevarat derbedeu iar cand relatia lor se destrama se muta cu Will. Vietile lor se complica si mai mult din cauza prietenilor lor mai nebunatici: Karen - secretara lui Grace si Jack - prietenul homosexual a lui Will.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5