Wildlife (2018)

Un tanar din filmul Wildlife online subtitrat asista neputincios la destramarea casniciei parintilor lui dupa ce tatal isi gaseste pe altcineva. Actiunea este plasata in Montana anilor 60, in special intr-un cartier rezidential in care o familie aparent perfecta se destrama.

Jake Gyllenhaal joaca rolul unui tata de familie, care isi paraseste slujba, intra in criza si incearca sa indrepte lucrurile. In acest timp, sotia sa, interpretata de Carey Mulligan, intra la randul ei in criza, provocand maturizarea rapida a fiului lor de 14 ani.

Am vazut un cinema foarte viu, dar Wildlife este traversat de la inceput pana la sfarsit de calitatea povestii si a interpretarii unor protagonisti cu adevarat magistrali. Toti membrii juriului au fost de acord. A fost o experienta interesanta calitatea de jurat la Torino, nu mi s-a mai intamplat de multi ani. Am incercat sa-mi pastrez mintea deschisa, n-am vrut sa stiu nimic despre filmele pe care urma sa le vad, pentru a nu fi influentat. Am vizionat opere venite din toate colturile lumii. Au fost discutii, dar sper ca am facut alegerea corecta“, a marturisit austriacul Andreas Prochaska.

Prochaska este autorul serialului Das Boot, difuzat de Sky Atlantic. Este povestea unui submarin german din timpul celui de al Doilea Razboi Mondial, inspirata de romanul omonim, scris de Lothar Gunther Bucheim, care a stat si la baza unui film de mare succes din 1981, U-boot 96, al regizorului Wolfgang Petersen.


Regia: Paul Dano
Actori: Jake Gyllenhaal, Carey Mulligan, Bill Camp
An: 2018
Gen: Drama
IMDB: 6.9


Wildlife (2018) Online Subtitrat


Trailer