Wildflower (2016)

Chloe din filmul online Wildflower (2016) are un secret întunecat care o bântuie, dar nu știe prea bine ce este. Ea este afectată de coșmaruri și flashback-uri de ceva ce se ascunde sub conștiința ei, dar nu o poate quantifica. De asemenea, nu vrea să vorbească cu nimeni despre asta, cu excepția prietenei ei de încredere, Rebecca. Chloe a îndepărtat pe toată lumea, inclusiv pe mama ei. Dar, atunci când se confruntă cu ceva pe care nu îl poate împăca, va trebui să cera ajutor la cineva înainte de a fi prea târziu.

Echipa The Faith Street Films și-a arătat constant angajamentul față de producțiile de calitate – acest lucru este evident din nou în Wildflower. Munca aparatului foto este profesională, la fel și calitatea video. Calitatea audio este fără erori, iar coloana sonoră este superbă și îmbunătățește experiența. Seturile și locațiile sunt bune, de asemenea. Singura problemă de subliniat aici este editarea. Unele scene sunt inutil de lungi, în timp ce altele sunt tăiate prea scurt.

Ne plac thrillerele psihologice, dar Wildflower ne-a lăsat să vrem mai mult. Problemele prezentate în acest film sunt importante și ne temem că modul în care sunt ambalate în acest film nu va atrage pe toata lumea. Ne dorim sincer ca acest complot să fie reelaborat astfel încât să poată atinge deplina sa măreție. Cu toate acestea, Nicholas DiBella și echipa sa sunt cu siguranță talentați și nu putem aștepta să vedem ce au planificat în continuare.

Wildflower (2016) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Nicholas DiBella
Actori: Nathalia Ramos, Cody Longo, Alex Steele
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.2


Wildflower (2016) Online Subtitrat


Trailer