Wildflower (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Wildflower (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Nicholas DiBella
Actori: Nathalia Ramos, Cody Longo, Alex Steele
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Wildflower

Ai simțit vreodată că Dumnezeu te-a lăsat jos? Ați lovit vreodată fundul rock în viață și pur și simplu nu știți cum vă puteți ridica din nou? Toți am ajuns acolo în opinia mea. Putem ajunge chiar din nou acolo. Suntem oameni. Ne facem frică, ne simțim singuri, ne confruntăm și emoțiile noastre ne duc departe.

Am urmărit un film care aduce tot ce este acasă. WILDFLOWER ne arată că nu suntem niciodată la fel de singuri cum ne simțim și ne vom ridica mai sus!

WILDFLOWER este cu siguranta un TREBUIE SĂ VEZI. Nu pot nici măcar să subliniez că este suficient! Recomand acest film drept și la stânga. Daca iubesti thrillerele psihologice vei iubi acest film.

Eu personal sunt un baiat mare de film. Îmi plac toate filmele. În casa noastră avem chiar o noapte săptămânală de film de familie. Urmărim filme cu copiii și atunci când sunt în pat și mă uit la filme proprii. Acestea fiind spuse, din standardele mele, acesta este de departe unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut de ceva timp!

Acum, eu și soțul meu am privit acest lucru singur, deoarece copiii noștri sunt tineri. Acest film a arătat în plus că, în calitate de părinți, toți trebuie să fim foarte prezenți, activi și investiți în viața copiilor noștri. Trebuie să vorbim zilnic cu ei și să rămânem conectați. Nu pot sublinia asta suficient. Este extrem de important, iar acest film conduce în continuare acasă.

Am fost cu siguranta pe marginea scaunului de la inceput pana la sfarsit. Inima mea a alergat, creierul meu a alergat, am fost capturat!