Wild City (2015)

Wild City (2015) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Bou Chau Mai Sing
Regia: Ringo Lam
Actori: Shawn Yue, Philip Ng, Jack Kao, Simon Yam, Louis Koo
Anul: 2015
Gen: Thriller, Crima, Actiune
Durata: 120 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Wild City (2015)

In acest film de actiune numit Wild City online subtitrat care povesteste despre un fost -polițist proprietar al unui bar se împrietenește cu o femeie beata si în curând se trezește urmărit de fostul ei iubit și huligani pe care el ii folosește.

Pentru cei care revelat în vizionarea de marcă păr de sensibilizare urmăriri de mașini Ringo Lam; împreună artere pline din Hong Kong; Wild City oferă emoții din belșug. Cele mai recente facilitate Hong Kong acțiune-thriller maestrului dezlănțuie automobile nu numai pe autostrăzi cu mai multe benzi si alei spate centrul orasului; dar; de asemenea întreaga subterane pietonale presărat-pilon. Vehicule rev peste camere aparent stabilite pe drum – probabil cu ajutorul unor efecte vizuale secolului 21 – și coliziunile sunt filmat de sus-aproape.

Astfel de papură de adrenalina deoparte; Wild Oraș clatina in comparatie cu multi-stratificat Cops-si-hoți clasice Lam de la anii 1990. În timp ce Lam merită o mulțime de credit pentru lipirea instinctele sale social-constiente după atât de mult timp departe – aceasta este primul său film în 12 ani – scenariul său nu are complexitatea și bogat simbolismul Full Alert (1997) și Victima ( 1;999).