Wiener-Dog (2016)

Wiener-Dog (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Todd Solondz
Actori: Greta Gerwig, Keaton Nigel Cooke, Tracy Letts
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Wiener-Dog

Un catel din rasa Teckel este preluat de un tehnician veterinar numit Zori Wiener (Greta Gerwig), care în curând pornește într-o excursie. Câinele simpatic întâlnește, de asemenea, un băiat tânăr, un profesor de film, și o bunică tulbure si nepoata cu probleme. Filmul cuprinde mai multe povesti de viata ce au ca singura conexiune intre ele un caine din rasa Teckel.

In prima faza, catelul ajunge in compania unui copil care se recupereaza dupa ce a fost afectat de cancer, iar tatal sau crede ca acesta este suficient de capabil sa aiba grija de un animal de companie, insa dupa ce cainele se imbolnaveste, el este dus la veterinar pentru a fi eutanasiat. Acolo, cainele primeste o „a doua viata” atunci cand asistenta de la cabinet hotaraste sa il ia acasa si sa incerce sa il vindece de boala in loc sa-l ucida, iar apoi il plaseaza in compania unor prieteni care sufera de sindromul Down. Wiener-Dog 2016 film online hd gratis.

Inainte de a lua în râs la condamnarea mea de ea, lasă-mă să-ți dau niște fundal. În primul rând, îmi place, de fapt IUBIRE, filme ciudate și chiar șocante. Am fost un student și fan al cinematografiei întreaga mea viață, începând din 1950. Când tatăl meu obișnuia să împrumute 8 proiectoare mm de la Universitatea din Boston (unde a fost instructor). Si ecran de filme clasice și documentare din întreaga lume pe noastre perete cameră de luat masa. Am urmat cursuri de film în colegiu și chiar a studiat realizarea de filme și a produs propriile mele filme de scurt metraj. Nu sunt un elitist estetic și va urmări doar despre orice – favoritele mele variaza de la eforturile experimentale făcute pe un shoestring la extravaganzas mare studio.


Trailer Wiener-Dog