Why Cheat India (2019)

Filmul indian Why Cheat India online subtitrat se concentrează asupra malpraxiselor existente în sistemul de învățământ din țară, asupra întregului concept de cumpărare în educație, locuri de muncă și câștiguri.

Castingul este perfect, Emraan Hashmi și-a dat cea mai bună interpretare. Rakesh (Emraan) pare confuz uneori vinovat și, uneori, clar despre ceea ce face. Este o victimă a aceluiași sistem, astfel încât este clar despre ceea ce face și mai târziu când un student se sinucide din cauza lui, el pare vinovat. Shreya Dhanwantary are un rol foarte important și are suficient spațiu pentru a străluci.

Why Cheat India (2019) Film Indian Online Subtitrat


Regia: Soumik Sen
Actori: Emraan Hashmi, Shreya Dhanwanthary, Shibani Bedi
An: 2019
Gen: Indiene, Crima, Drama
IMDB: 6.2


Why Cheat India (2019) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review Why Cheat India (2019)

Deci, acest medic din Why Cheat India, vede o fată, deoarece merge pe un singur dosar cu alți studenți de medicină feminină, se uită în jos, se rătăcește. Se îndrăgostește, apoi merge și avertizează pe ceilalți oameni din campusul colegiilor să se uite chiar la ea; apoi decide cu cine va sta în clasă și care va fi colega ei de cameră. Toată lumea se supune în mod supus, așa cum ordonă, pentru că este cunoscut pentru violență. Fata în cauză îl urmărește cu plăcere în jurul său – nu este vorba de consimțământ. El se referă frecvent la ea ca pe “meri bandi” care ar putea însemna atât “fata mea”, cât și “prizonierul meu”.

Această masculinitate toxică in filme indiene online era în plină expunere în Telugu, Sandjun Reddy Vanga, Arjun Reddy, iar nocivitatea vine la Bollywood ca Kabir Singh – Devdas de astăzi cu probleme de alcool, droguri și psihice care aveau nevoie de un psihiatru, nu de oameni care să-i numească doctor genial spirit liber.

După ce marchează teritoriul său, ca și cum o femeie ar fi o bucată de pământ, Kabir Singh (Shahid Kapoor) face ca Preeti (Kiara Advani) din Why Cheat India să treacă în camera lui în pensiunea băiatului, în timp ce prietenii săi – confidențialitate. Aceasta nu este considerată goondaism de către colegiu, pur și simplu pentru că Kabir este un topper?

Când tatăl său refuză să-l lase pe Preeti să se căsătorească cu el, Kabir se retrage complet de pe șine, bea și face droguri non-stop, dar efectuează intervenții chirurgicale și, deranjant, îi spune unei colegi de sex feminin că purta ruj.

Apoi, se așteaptă ca prietenul său loial, Shiva (Sohum Majumdar) să-i procure fete și propuneri Jia, o actriță (Nikita Dutta), cu “puteți să mă ajutați fizic?” Și, într-un anumit punct, îi spune să se dezbrace. În loc să-l lovească la bordură, ea cade pentru el, se întoarce instantaneu docile și se vede că-i călăreau hainele. Prietenul slujitor, Shiva, oferă de fapt mâna surorii sale în căsnicia cu acest popor vicios, astfel încât el să poată “se așeza”.

Într-un moment în care femeile luptă pentru o luptă de #MeToo pentru demnitate și respect, un film precum Kabir Singh face un erou dintr-un misoginist, care tratează toate femeile ca murdărie.

Filmul Why Cheat India nu face nici un efort să înțeleagă sau chiar să critice acest moron îndreptățit, care este mereu pe punctul de a-și sufla vârful și de a bate pe cineva, fie că este un băiat care a pus culoare pe fața lui Preeti pe Holi, fie pe o servitoare care a spart un pahar.

Reddy nu are nicio îndoială că acest vagabond rău este un model al bărbăției – nu există nici un graf al personajului, nici o introspecție, nici o răscumpărare.

Este îngrijorător faptul că bărbații din audiență râd când Kabir este o fiară necontrolabilă și se bucură de scene ale femeilor care sunt urmărite și hărțuite. Shahid Kapoor nu are nici un nuanț; Kirili Advani’s Preeti este un cifru total. Este o rușine un film de genul ăsta care se face în 2019 – sau 2017, când a fost eliberat originalul înfricoșător.