Whose Streets (2017)

Whose Streets (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sabaah Folayan, Damon Davis
Actori: Brittany Ferrell, Bassem Masri, Tef Poe
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 4.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Whose Streets

N-am participat niciodată la un protest, mai puțin la o revoltă, am simțit că am făcut-o amândouă. După ce l-am experimentat pe regizorii Sabaah Folay și pe Whose Streets lui Damon Davis? Documentarul lor despre Ferguson, Missouri. Si moartea lui Mike Brown în 2014 este un punct de vedere neobișnuit de real și pasionat de participanți care sărbătorește voința unui popor asuprit de a fi auzit.

Cui străzi? documentează gândurile și acțiunile populației în mare parte negre pe măsură ce experimentează brutalitatea polițiștilor albi. Ai forțelor de poliție ale Ferguson și St Louis, culminând cu împușcarea lui Mike Brown de 8 ori de către un ofițer care justifică asasinarea cu teama lui. Juriul mare a crezut că a fost fault, ducând la neîncredere și revolte care amintesc de reacția la exonerarea ucigașilor lui Rodney King.

Docul este deosebit de eficient, ducând acasă durerea cu portrete ale unor astfel de suferinzi precum Brittany Ferrell. O femeie lesbiană frumoasă și articulată, care nu se teme să-și spună revolta. O vedem acasă cu copiii ei și pe stradă cu microfonul. Care cântă voința de a lupta pentru a fi liber, un imn reluat de aproape toți cei care se confruntă cu poliția descurajatoare și forțele naționale de pază.

Viziunea stradă-ochi se întâmplă în mare parte pentru că telefoanele celulare au înregistrat abuzul cu o experiență de analiză până acum numai în provincia filmarilor profesioniști. Dar nu astăzi, când acele mici dispozitive sunt adjuvanți în spiritul dreptății, deși nu întotdeauna suficient pentru a aduce convingeri. David Whitt, un videographer de la Copwatch, înregistrează și publică cu meticulozitate imagini care naibii de răspunsul militarist, pentru că producătorii de doc-uri de film au pus-o la un efect devastator de puternic.