Who’s Driving Doug (2016)

Who’s Driving Doug (2016) Film Online Subtitrat

Regia: David Michael Conley
Scenariu: Michael Carnick
Actori: RJ Mitte, Daphne Zuniga, Paloma Kwiatkowski
Anul: 2016
Gen: Drama
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrare!

Who’s Driving Doug se învârte în jurul unui bărbat tânăr legat de scaunul cu rotile sihastru (Mitte), care merge împotriva mamei sale peste purtătoare dorește și ia o excursie cu noul său șofer Scott (Ray William Johnson) și zdrobi de liceu Stephanie (Paloma Kwiatkowski), care transformă viețile lor.

Acest film Who’s Driving Doug ma tras la stânga și la dreapta, până la punctul în care am uitat ca întindere armstrong, dintr-o dramă din inimă o comedie cu inima ușoară, acest film lovește un echilibru frumos între cele două și vă face să vă interesează toate caracterele implicate. povestiri din spate sunt câteva dintre departe, dar ceea ce filmul îi lipsește în profunzime face pentru cu inima, entuziasm și structura atentă.

Who’s Driving Dougîntr-adevăr merge mai sus și dincolo de aceasta, filmul incepe cu un Doug aproape sihastru asemănătoare, care se ocupă cu mâna pe care și-a fi tratat în felul său, cu arc caracterul său lasă într-adevăr pauză caracterul său din cutie și de a explora mai larg mondială și de a îndeplini unul dintre visele sale de a vizita Las Vegas, cu unele consecinte hilare de-a lungul drum. care acționează cu adevărat remarcabile RJ Mitte prezintă o imagine de expresii faciale singur să nu mai vorbim atunci când livrarea dialogului său artizanale.

Ce film Who’s Driving Doug face inteligent este mintea show-lui Doug supra-active anumite scenarii cu rezultate de multe ori hilare, dar, uneori, mai intim, este aproape contrastul dintre Doug care este legat de scaunul lui, iar proiecția Doug care vrea doar să scape și să spună ce este bate l înăuntru.

O poveste frumoasă de dragoste, viata, responsabilitatea si face fata cu viata tine, atunci când cotele sunt stivuite din nou, Cine conduce Doug este o poveste Who’s Driving Doug inima-simțit că remorchere la corzile inimii la fiecare pas din drum.