Who You Know (2019)

Filmul Who You Know (2019) online subtitrat este despre un scenarist aspirant care scrie cel mai ambițios scenariu al sau de până acum, punand la mijloc o relație de tipul rom-com cu fiica idolului său scenarist, în speranța de a-l întâlni le legendarul ei tată și de a intra in showbiz. All About Who You Know are un aer si o alura foarte fresh. Umorul este, cu siguranță, mai tineresc și denota vibe-ul unui scriitor lacom si ambitios.

Personajul lui Cole (Dylan Everett) este pe de o parte simpatic, dar pe de alta parte este insuportabil. Everett face o treabă excelentă ca personaj principal, un megaloman egocentrist care, din cand in cand, este si foarte de treaba. Este o contradicție interesantă servind bine in recuzita personajului principal. Deși Cole nu pare să evolueze prea mult, ramane un tip suficient de amuzant incat să fie în centrul atentiei acestui film încântător.

Haley din filmul online Who You Know este foarte probabil sa-i trezeasca lui Cole interesul, din punct de vedere sentimental, dar foarte timpuriu vrea sa para inabordabila. Este un personaj distractiv care il provoacă pe Cole tot timpul. Joffe este la fel de placut precum cel mai bun prieten al lui Cole, Austin (Stephen Joffe), un scriitor aspirant care încearcă să-si realizeze visul in stilul old school.

Iar tatălui lui Haley / idolul lui Cole este interpretat perfect de Hewlett, înfățișand omul complicat pe care il admiri și il disprețuiești în același timp. Fiecare personaj este mult mai complicat decât te-ai aștepta de la figurile obisnuite de la Hollywood, și este distractiv să le vezi interacționand.

Who You Know (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Alt titlu: All About Who You Know
Regia: Jake Horowitz
Actori: Dylan Everett, Niamh Wilson, Stephen Joffe
An: 2019
Gen: Comedie
IMDB: 5.8


Who You Know (2019) Online Subtitrat


Trailer