Who Killed Garrett Phillips? (2019)

Documentarul Who Killed Garrett Phillips? (2019) online subtitrat de la HBO arata cum pe 24 octombrie 2011, polițiștii au găsit cadavrul tânărului de 12 ani Garrett Phillips în apartamentul în care locuia. Acest documentar în două părți conține interogatorii din închisoare și încearcă să afle adevărul.

Who Killed Garrett Phillips? (2019) Serial Documentar Online


Titlu Romania: Cine l-a ucis pe Garrett Phillips?
Regia: Liz Garbus
Actori: Oral Hillary, Brian Phillips, Tyler Rodrigues
An: 2019
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 8.0


Who Killed Garrett Phillips? (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:


Trailer


Review Who Killed Garrett Phillips? (2019)

La 24 octombrie 2011, vecinii într-o clădire de apartamente din Potsdam, New York, au auzit un sunet ciudat, disconcert. A fost descris ca un stricat sau un “nu”. Unul sa dus la ușa apartamentului lui Garrett Phillips și a bătut, și au jurat că au auzit că cineva a dat clic pe butucul din cealaltă parte. Vecina a chemat poliția, care a sosit repede, iar acest lucru este important pentru cronologie, au crezut că au auzit și pe cineva care se deplasează în apartament.

Ei nu au rupt ușa in Who Killed Garrett Phillips – și întregul caz ar fi putut fi diferit dacă ar fi avut – și în loc să aștepte proprietarul. Până când proprietarul a ajuns acolo câteva minute mai târziu și a deschis ușa, ucigașul a dispărut și un copil de 12 ani a fost strangulat la moarte.

Ancheta sa mișcat repede, concentrându-se pe Nick Hillary, fostul iubit al mamei lui Garrett Phillips, Tandy Cyrus. Polițiștii locali din această comunitate în cea mai mare parte albă au adus antrenorul de fotbal negru și au început o interogare confuză și confuză. Garbus include bucăți mari de “discuție” între Hillary și doi ofițeri de poliție din Potsdam și este un exemplu uimitor de cât de repede a greșit acest caz.

Ofițerii par să vrea să-l împingă pe Hillary din Who Killed Garrett Phillips într-o mărturisire, dar să-și dea seama că nu se va întâmpla asta, așa că dansează în jurul întrebărilor despre ce făcea Hillary când Phillips a murit. Iar atunci când Hillary refuză să joace jocurile lor, ei în general panică și refuză să-l lase să plece, culminând cu o căutare de benzi. (Unul dintre ofițeri are nerăbdare să sugereze că Hillary nu era singura persoană implicată în acest caz, căutată pentru că, bine, Garrett era prea post-mortem. Asta e nivelul cu care avem de-a face aici).

Iată cea mai mare întrebare din Who Killed Garrett Phillips pe care probabil o cereți – a murit Nick Hillary Garrett Phillips? Au existat două dovezi importante împotriva lui. Ucigașul a sărit pe o fereastră pentru a scăpa de scena crimei, iar Hillary a avut o leziune pe gleznă pe care nu ia dezvăluit-o la poliție la început. Unul dintre ofițeri a susținut, de asemenea, că l-au văzut limpând (deși videoclipul nu susține acest lucru).

Mai urgent pentru eventualii procurori, există imagini de supraveghere chiar înainte de infracțiunea lui Garrett care traversează o parcare școlară și mașina lui Hillary pare să-l urmeze, întorcându-se într-o direcție neconcordantă cu revenirea în casa lui Hillary. E vorba de asta.

Nu sunt sigur dacă Hillary la ucis pe Phillips – și trebuie remarcat că adânc în seria lui Garbus ajunge la celălalt suspect, un alt ex of Cyrus care a avut mai mulți prieteni în poliție – dar pot să vă spun că nu exista deloc dovezi suficiente pentru al condamna. Nici măcar nu existau dovezi suficiente pentru ao lua într-o sală de judecată.