Who Killed Cock Robin (2017)

Who Killed Cock Robin (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Wei-Hao Cheng
Actori: Wei-Ning Hsu, Kaiser Chuang, Chia-Yen Ko
An: 2017
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 6.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Who Killed Cock Robin

Dacă ați auzit cântecul folcloric englezesc titular, veți face bine să știți încă de la început că acest whodunit taiwanez nu are nimic de-a face cu rima sau cu interpretările sale; și dacă nu ai, atunci știi doar că nu contează.

Cel mai mult, relația intenționează să însemne modul în care diferite persoane care relată aceeași crimă vor avea mai multe constatări despre aceasta și faptul că fiecare are un interes invizibil într-un fel sau altul pentru a-și ascunde implicarea sau o mai mare culpabilitate înseamnă că adevărul este adesea evaziv.

Într-adevăr, așa a fost structurat narațiunea filmului de lung metraj al lui Cheng Wei-hao, adică ca enactments de evenimente anterioare relatate de so-și-așa, care pot sau nu să fi fost înfrumusețate sau chiar complet fabricate.

Prin urmare, solicită două ore de răbdare din partea audienței sale să descopere întregul mister. Dar garantăm că este timpul să merităm cheltuiți pe o poveste de avertizare a lăcomiei, a răzbunării și a păcatelor îngropate.

Subiectul acestei povestiri este acela al unui jurnalist Chi (Kaiser Chuang), care decide sa caute un hit-and-run pe care la vazut personal in urma cu noua ani. Intr-o noapte furtunoasa, dupa ce un accident de masina de azi arata ca al doilea o mașină. Pe care o cumpărase nu cu mult timp în urmă era de fapt chiar cea implicată în acea seară fată.

Versiunea mai lungă despre asta spune despre supraviețuitorul Ai-ting (Ko Chai Yen). Care a scăpat de spital nu după mult timp după ce a fost internat pentru rănile ei. Si de atunci a plecat de pe grilă? mai rău, după ce Chi își folosește abilitățile de investigație pentru ao localiza.