Who Gets the Dog? (2016)

Who Gets the Dog? (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Huck Botko
Actori: Alicia Silverstone, Ryan Kwanten, Randall Batinkoff
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!

<4vcBdEed3Zk/cainele" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Who Gets the Dog?

Îmi place Alicia Silverstone, iar ea e adorabil în acest film. Cu toate acestea, încă nu a fost foarte plăcută pentru mine. Acting a fost sub medie, ceea ce a făcut foarte dificil pentru mine să intru în ea. Practic, tot filmul este centrat în jurul unei despărțiri cupluri și dezbaterea lor de peste “, care devine câinele?” Nu titlul nu ți-a spus deja asta, dar într-adevăr, asta e! Câinele devine deprimat, deoarece el recunoaște schimbarea care are loc în viața lui.

Cu toate că îmi place prezența de suc verde înseamnă (promovarea unui regim alimentar sănătos) Eu doar nu pot da acest film un rating ridicat. Este demn de piti. Știi atunci când acționează este chiar atât de rău corpul tău cringes? Ei bine, am cringed de mai multe ori. Ar fi fost mult mai bine ca o comedie. O comedie adevărată! Una care te face să te fac pipi razi comedie atât de greu. Nu sunt deloc mulțumit. Finalul este chiar mai rău decât filmul. Mai multe și mai multe filme încep să se termine în acest fel.

Câțiva dintre voi s-ar putea bucura de ea, dar dacă ești foarte critic de filmele pe care le urmăriți, pregătiți pentru a da o recenzie extrem de detaliate cu privire la modul în care a fost ingrozitor acest film. Asta este, dacă te uiți întregul lucru.

Acest lucru nu va câștiga un Oscar sau un premiu Emmy, dar mi-a plăcut. Este un film amuzant prostie. Nimic de a lua la serios. Au trecut ani de când am văzut Alicia Silverstone. Dacă echipamentul merge așteptând să fie wowed ați putea fi dezamăgit.


Trailer Who Gets the Dog?