Whitney Cummings: Can I Touch It? (2019)

În cel de-al patrulea ei program special de stand-up, Whitney Cummings: Can I Touch It? revine în Washington, D.C., orașul ei natal, și ne vorbește despre feminismul modern și tehnologie.


Titlu Romania: Whitney Cummings: Pot să-l ating?
Actori: Whitney Cummings
An: 2019
Gen: Comedie
IMDB: 6.2


Whitney Cummings: Can I Touch It? (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Whitney Cummings: Can I Touch It? (2019)

Inițial, acest subiect avea să fie pus „pe gard”, întrucât a umbrit comedia lui Whitney Cummings: Can I Touch It?. Căci cel puțin ¼ din înregistrări păreau orientate către modul în care roboții sexuali ar putea juca un rol în viitor. Fie că ar juca rolul femeilor, bărbații sau femeile care se simt sau pot fi înlocuite, și pledează pentru cum ar putea fi un lucru bun. Până și în punctul de a-și pune banii acolo unde este gura și de a-și scoate propria păpușă, care era asemănător cu ea, ca parte a emisiunii.

Și acesta, pentru mine, a fost unul dintre motivele principale pentru care, inițial, urma să fie ceva „Pe gard”. Bear Claw, așa cum este numit comic, este o astfel de distragere încât chiar și atunci când Cummings o folosește un pic, nu poți trece cât de naturale sunt răspunsurile robotului. Cu atât mai puțin că Cummings s-a construit și a vorbit despre roboți care fac parte din viața oamenilor, după care au adus unul pe scenă.

Cu toate acestea, cu o secțiune „Making Of” la sfârșit, ceea ce a fost odată „On The Fence” a devenit un punct culminant. Acordat, cu prețul majorității înregistrării, dar când vedeți Bear Claw făcut, antrenând-o pentru a face stand up, vă împinge să doriți să aflați mai multe. Heck, poate chiar vezi Cummings să intre în lumea tehnologiei în felul în care multe benzi desenate au intrat în politică. Adică, descompunerea complexului cu umor și totuși prezentând întotdeauna un avertisment prudent.