White Lines (2020)

In serialul White Lines (2020) online subtitrat in romana intriga ar fi gasirea trupului neinsufletit al unui faimos DJ, la douăzeci de ani după misterioasa disparitie din Ibiza. Când sora lui se întoarce pe frumoasa insulă spaniolă si afla ce s-a întâmplat, investigatiile o conduc intr-o lume palpitantă a cluburilor, minciunilor și multe musamalizari, forțând-o să se confrunte cu părțile ale întunecate, ajungand în acelasi punct în care oamenii trăiesc viața la extreme.

White Lines este o nouă serie de la Netflix si este creată de autorul cunoscutului serial Money Heist – La Casa de Papel. Este un mister thriller, iar trailer-ul oferă o excelentă doza a intensității intregii serii. Sezonul are 10 episoade.

Distribuția completă: Guillermo Lasheras, Pedro Casablanc, Javier Garrido García, Belén López, Marta Milans, Kassius Nelson, Rafael Morais, Daniel Mays, Laura Haddock.

White Lines (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Álex Pina
Actori: Laura Haddock, Nuno Lopes, Marta Milans
An: 2020
Gen: Seriale Online, Drama, Mister
IMDB: 8.6


White Lines (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Trailer


Recenzie serial White Lines (2020)

White Lines (2020) Serial Online Subtitrat in Romana este de la creatorul celebrului Fabrica de bani, cadavrul unui legendar DJ din Manchester este descoperit la 20 de ani de la misterioasa sa dispariție în Ibiza. Când sora sa se reîntoarce pe frumoasa insulă spaniolă pentru a afla ce s-a întâmplat, căutarea ei o duce într-o lume amețitoare a cluburilor, minciunilor și mușamalizărilor, obligând-o să se confrunte cu partea întunecată a firii ei într-un loc în care toți își trăiesc viața la limită.

Din distribuție fac parte nume cunoscute precum: Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty, Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) și Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail).

Serialul online White Lines este regizat de Nick Hamm, Luis Prieto, Ashley Way și Alvaro Brechner. Alex Pina este numele de care se leaga succesul memorabil al serialului, La Casa de Papel. Are 52 de ani, s-a nascut la Pamplona și a absolivit Universitatea de Stiinte si Informatii Publice din Navarra.