White Famous (2017)

White Famous (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Tom Kapinos, Buddy Lewis, Chris Spencer
Actori: Jay Pharoah, Jacob Ming-Trent, Utkarsh Ambudkar
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

White Famous SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis White Famous

Showtime a dat o serie de ordine “White Famous”, o comedie cu Jay Pharoah, care se bazează pe experiențele timpurii ale lui Jamie Foxx, pe măsură ce și-a făcut numele în industria divertismentului.

Pharoah joacă un comedian ascendent care încearcă să-și mențină credibilitatea cu fanii afro-americani în timp ce trecând să devină “faimos alb”. Foxx va avea un rol recurent în seria care este o coproducție a televiziunii Lionsgate și Arată timpul.

Creatorul “Californication”, Tom Kapinos, este producător, scriitor și showrunner al serialului descris ca o colaborare între Foxx și Kapinos. Megalyn Echikunwoke, Utkarsh Ambudkar, Jacob Ming-Trent și Lonnie Chavis sunt, de asemenea, star.

Directorul “Barbershop” Tim Story este la bord pentru a conduce primul episod.

Ordinea seriei a fost dezvăluită luni de CEO-ul Showtime Networks David Nevins la Assin Critics Television. turneu de presă în Pasadena, California.

Am acordat această scroafă din cauza lui Jay Pharoah. Lucrările lui sâmbătă seară au fost amuzante și inteligente. A fost o surpriză pentru a-și găsi personajul unic pe spectacol. Caracterul său este un copil răsfățat, care luptă cu lovituri și țipă împotriva oricărui fel de succes și tratează fiecare persoană albă ca pe un rasist. Având în vedere climatul din America de azi pot înțelege dorința și nevoia de a se confrunta cu rasismul indiferent cât de subtil.

Acordat, spectacolul face câteva puncte relevante despre relațiile rasiale în cultura actuală. Din păcate, White Famous folosește exemple obosite pentru a încerca să-și facă punctul și personajul lui Pharoah folosește Oricare ocazie pentru a se confrunta cu o persoană albă despre asta.